dissabte, de febrer 16, 2008

Tel Aviv - Budapest - Tel Aviv

Hola de nou!

després d'una setmana de (parèntesi) ja torno a ser per aquí! Bé, de fet ja fa uns dies, des de dimecres, però ja se sap...

Per Budapest molt bé! Bé, el congrés un pal, però això ja se sap, jeje:p de fet no vaig escoltar ni una xerrada, pq el meu jefe volia que acabés de fer unes coses per acabar un article per poder enviar-lo... en resum, que ens vam passar els tres dies de xerrades amb l'ordinador sobre la taula escrivint i fent dibuixets, jaja! Però mira, en el fons és més distret que escoltar xerrades ;)

I res, a l'acabar el congrés va arribar la Marta i vam estar quatre dies voltant per allà! La veritat és que feia fred, però jo crec que com que anava conscienciat que moririem per congelació i ens hauríen d'amputar diversos dits de mans i peus... doncs no n'hi havia per tant... estavem al voltant dels 0-5 graus, però feia sol així que mira, força bé! (sí, sí, ja ho sé, semblo un jaiu parlant del temps, jeje! però és que com que aquí no hi ha obres de l'ave ni la magdalena, doncs haig d'omplir la quota de iaiisme d'alguna manera;)

Mira, us deixo una foto del castell de Buda (bé, del reflex d'unes torres sobre un edifici espantós d'un banc que hi ha per allà dins):


I res, després de fer la dieta del porc durant una setmana (que consisteix en esmorzar, dinar i sopar porc cada dia, jeje;) i de comprar cansalada i uns vinets hungaresos (molt bons, per cert!), de nou cap a la rutina Tel Aviviana (tela, viviana! que dirien a silenci! ;) ... perdó!)

I mira, poca cosa més us explico, aquí ja s'acaba el cap de setmana... que curts que són, jeje! diguesdiooooooooooos!

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Fèlix, perdona la meva incultura però... de veritat que són tan terribles els congréssos? No serveixen d'absolutament res? Ni una mica mica? És que em costa de creure...

pompeu9903 ha dit...

Terrible la broma de la Viviana de silenci!... t´estàs superant!

mendu ha dit...

bé, no, hi ha congressos que estan bé i són interessants, però aquest en concret era un putu pal, pq eren tot biòlegs i bioquímics parlant de com purificar proteïnes... i a mi em sona tant a xinu com a tu ;)

monRa69 ha dit...

mola molt la foto!

Anònim ha dit...

Cast, per que en prenguis coneixement: t'avisem que, en contra de l'opinió científica mundial, de tots els congressos científics del planeta, el més interessant és el Fises. Si pots, ves-hi (disfressar-se de física no és difícil, només et cal un portaguixos i dir Hamiltonià dos cops cada vuit hores i en cas que algú et faci una pregunta que sembli intel·ligent i no sàpigues què contestar-li, li dius així amb una veu a la Joe Cooker: "perooo que raaaaro" i sortiràs del pas sense que ningú ho noti). Al Fises hi pots veure des del Massagran fent una exposició sobre les membranes bilipídiques, fins al Massagran fent una demostració empírica que el volum interior d'un estòmac és superior a l'exterior si i només si s'omple de cervesa en quantums de canya entanglejada amb tapa de xipirons, xoricets, tacos de jabugo o migas acabades de fer. Si tens sort, pots trobar-hi convidats estrella (o Mau, segons la regió), com el Lopintan, però ves amb compte de no escoltar-lo a partir del divuité acudit, perquè si no t'han lligat al màstil amb uns supercorda podries acabar estimbant-te contra les roques del caos determinista que emana com a propietat emergent del seu discurs ebri (i això que segurament només ha pres mig got de tintorro).

Anònim ha dit...

Flx, el paio d'aquest blog, està pitjor que tu, però també penso que s'entendrien amb el Guillerm (si és que existeix).

Anònim ha dit...

Flx, he aconseguit colar dues aplicacions trigonomètriques en una aplicació de la feina i he amenaçat amb el python. O em renoven o haure de dedicar-me als nano-barna-fluidics-quicir-perooqueraaros.

Tinc una antena de neutrins apuntant cap a Washington i encara no sé res del Guiller. Espero que tingui una tovallola.

Guille ha dit...

quina nenassa aquest del mendu! el dia que arribis als Farenheit negatius et començaré a respectar com faig amb el pau, que per cert, continua obsessionat en apareixer a les python succesful stories... lamentable.
un neutrí amb quiralitat +1 a totes (un petonet que t'atravessa el cort!)
jaja. estic fatal
fptaaaa

Anònim ha dit...

Això és un atac directe! (dejavú...)

Encara que sembli mentida, l'altre dia vaig fer 30 anys, cosa de la que vaig ser especialment conscient mentre em dutxava. Se'm va acudir mirar cap avall i vaig veure que la dita és certa. Als 30 la cosa creix: he de començar a fer dieta. No serà falta de Quicuxants?

Tant de bo el Guiller tingués raó, si es pogués fer:

from lamentableForm import healty

self.ingested = map(healty, self.ingested)

apareixeria al primer lloc, juntament amb el seu pysockrepair (sock, no socket, ho heu llegit bé).

Anònim ha dit...

Flx, fes un post, siusPau, que vull oblidar l'espectacle pornogràfic d'ahir a la nit.

Anònim ha dit...

Juer Flx! Tardes més a postejar que l'Au a completar la banda dreta d'una equació diferencial... o es que tu també has arribat al nivell d'abstracció completa, aquell en que tot ja té relació amb alguna cosa que has pensat o fet anteriorment?

Això de l'espai temps és complicat, sinó vegeu el Guillerm, que tot i que sincronitza rellotges a tots els punts de l'espai temps amb fotons, arriba tard sempre amb antelació.

I ara una nota divertida (un C#? ;-)): avui, en un bart, he sentit unes dones que eren a la barra i comentaven amb la gran senyora gran que preparava el meu tallat que ahir una periodista li va preguntar al Rajoy: "¿Y cuando la niña sea mayor, que pasará si un dia viene y le dice que es lesbiana?" He compartit el somriure amb elles i he deixat 2€ de propina, com el Solves (fals, es clar, no porto cap pegat a l'ull esquerre jo, i la vaca més que bornia és pobra), he sortit al carrer i he resat per no trobar-me el Carlos en ple atac de no-puc-posar-les-fig-al-lloc-on-vul.

Espero haver augmentat una mica l'entropia.

Anònim ha dit...

Ha arribat un moment que no se si això es el blog del Felix o del Pau.
Felix fes el favor tiu que actualitzes menys que el repertori de Joselito... A més hauré de començar a patir que estant on ets t'ha agafat un atac de bogeria i has decidit anar a menjar humus i com que allà no tenen boscos t'has hagut de menjar la sorra del desert amb la conseqüència lògica d'acabar a la presó per voler endur-te la terra promesa del poble d'Israel...

mendu ha dit...

tens tota la rao del mon tonirl;) avui actualitzare! ho anava a fer ahir, pero no vaig acabar el post, jeje:p

apa, salut!