diumenge, de març 30, 2008

Don't Go Home With Your Hard-On

Tornem-hi. Tornem a la rutina després d'uns dies de vacances. Quin pal oi? És ben curiós el mal que poden fer unes vacances i la desgana que es té al tornar-ne, bé, almenys és el que em passa a mi. Potser a la gent que li agrada molt la seva feina té ganes d'acabar les vacances per poder tornar a la feina. Vist així, prefereixo la meva patologia ;)

Bé, no vull embrancar-me en reflexions que us suden el nabu, que diria aquell:p va, us explicaré una mica els quilometres que hem arribat a fer en dos caps de setmana de cotxe, deu n'hi do! El primer cap de setmana vam anar cap al sud, passant pel mar mort a fer picar totes les ferides, fins a Eilat, que es troba als peus del Mar Roig. Segurament és la ciutat més lletja que he vist mai aquí a Israel (amb el permís de Tiberies), pq és com un gran complexe lúdico-turístico-benidòrmic que tela! Lleig del cagar, vaja. I us preguntareu, què collons hi van a fer allà? Doncs té dues coses bones: 1) és la manera d'anar a Petra (la frontera més propera per creuar a Jordània es troba allà) i 2) el fons marí es impressionant! has de vigilar de no xocar amb el corall quan nedes, com aquell qui diu! Bé, i el camí per arribar-hi es molt xulu! El paisatge, vull dir, pq creues el desert del Negev (sí, quasi ens tornem a quedar sense benzina, n'hi ha que no aprendrem mai;) Us deuixo aquí un video del desert fet des del cotxe:




I res tu, que per Petra molt bé! Els Jordans són la patxorra fets persones! Vaig veure que el que realment volia ser de gran era ser taxista a Jordània!

Com que em fot una mica de mandra escriure gaire avui, us deixo una foto que vam trobar tot passejant per Tel Aviv. Ja diuen que una imatge val més q mil paraules... però us deixarieu defensar per algú com aquest individu?


4 comentaris:

monRa69 ha dit...

com mola la road movie, es noten les influecies de Carretera perdida i Mulholland drive. Ets un poeta del fotograma.
feglkthw

mendu ha dit...

feglkthw?

Joan ha dit...

és cert, crec que això de la road movie és realment la teva vocació, deixa en pau la física i aquestes coses i dedica't al setè art. Hi haurà un abans i un després a partir del dia que t'hi introdueixis.

Anònim ha dit...

Joer Flx!, després que tu hagis passat pel desert, segur que han hagut d'escombrar i treure la pols... si és que no et pots estar quiet!

Per cert, al desert hi passa el mateix que a la platja... que la sorra molesta. Està clar que sinó estaria ple de gent copulant com animals, i al videu no n'hi veig pas cap!

PD: quan he vist una extensió tan amplia i tant buida i plena de sorra he pensat en la meva tesi. Peroqueraaaro, oi?

PD2: això del "hi haurà un abans i un després a partir del dia que t'hi introdueixis" ja ho deia la Josefina als soldats d'infanteria nouvinguts...