dissabte, d’abril 12, 2008

Boged, boged!

Bar Friends, Tel Aviv. 20.50 h del dijous 10 d'abril de 2008. Inici del partit Maccabi Tel Aviv - Barça



Sí, aquest era l'ambient del bar on vam anar amb el Jordi a veure el partit. I de fet, el video aquest el vaig gravar en un moment més o menys relaxat, perquè (pels que vau veure el partit, això us sonarà) quan van expulsar a Basile i el Maccabi va començar a clavar triples... era la cosa de bojos!!

Com us deia, vaig anar-hi amb un amic català... que portava la samarreta del Barça sota la camisa! Vam arribar al bar uns tres quarts d'hora abans no comencés el partit, i el bar encara no era ple a vessar, així que vam poder fer coneixences. Al nostre costat hi havia un parell de seguidors (del Maccabi, evidentment, com tothom del bar excepte nosaltres dos), i hi vam parlar (perquè de fet el meu daltonisme per un moment m'havia fet pensar que la bufanda que portava un d'ells era del Barça, observació que va resultar òbviament errònia). Un dels dos ens va avisar que ell era tranquil però que el seu amic es posava molt nerviós amb els partits... quin iuiu! jeje:p Per sort també em vaig trobar un noi que coneixia (pel que pogués passar si el resultat no acabava sent el desitjat per la resta del bar ;)

I mira, com aquell qui diu ja començava el partit. Els llums del bar es van abaixar i la gent va començar a cridar com a bojos i a picar a la barra i a saltar i etc... A la barra havien posat pipes per passar els nervis i augmentar la set. El Barça va començar molt bé el primer quart i anava guanyant. La gent nerviosa. El segon quart el Maccabi remonta i es posa per davant. Tothom crida i canta (bé, tothom no, en el nostre llogaret de Barçaniums a la barra... però sense oferir massa resistència, sigui dit;)

Mitja part. EL Maccabi va guanyant i la gent està contenta. Arriben un munt de caixes de pizza de fora al bar i van a parar a la barra. Pizza margarita. Comencen a repartir talls a tothom! Fins i tot als pàries del barça (repeteixo que anaven guanyant, jeje;)

Comença la segona part. El Maccabi ho entra tot i el Barça res. La tangana i expulsions que us he dit abans. Amb això que un tiu gros en les tres dimensions que estava a primera fila amb uns amics no tan grossos es gira i veu al meu amic amb la samarreta del Barça. Avisa als seus sequaços, i després de corrobar l'autenticitat de l'escut assenyalen al Jordi i comenen a riure i a cridar:

בוגד בוגד!

ossia, traïdor traïdor! (la traducció me la va xivar el noi israelià que coneixia) I és clar, tot el bar es va girar i va començar a cridar a l'unison el bogued bogued aquest! jeje, va ser boníssim (bé, ho puc explicar pq com he dit anaven guanyant de bastant i s'ho van prendre molt bé i amb humor, però tela!!)

I res, després d'això contents cap a casa, contents per la derrota del Barça que ens havia suposat poder marxar indemnes :) (tot i que en el fons sempre et queda aquella mala llet de quan el teu equip perd...)

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Vès, si perquè tornis sa i estalvi el Barça ha de perdre... doncs que perdi, tu !
Ara que el teu amic, anar amb la samarreta, ja són ganes !

pompeu9903 ha dit...

Fèlix!

Ara si que sóc l´Anna! Quina pena que el Barça perdés, però ja es veia a venir... van ser un cúmul de despropòsits: la "lesió" del Kasun, l´expulsió del Baile, el Lakovic KO, etc. però d´on no n´hi ha no en raja!

L´ambient dins el pavelló feia por, aquesta gent són fanàtics!

Aquests dies vens cap a Vila oi? Fem sopar dissabte??!! Li vaig dir a l´Eva i en tenia ganes!

Vinga va!!!
anna

mendu ha dit...

bé, per fanatismes... espereu-vos al proper post sobre el viatge a Hebron...

Bororo ha dit...

Alla es para el pais.. nene, es una passada ... noes mou ningu , totohom als bars id epsres festa grossa.

Bars i i cases particualrs... es un esdeveniment...

Be.. despres d'aquestya cap Hebron i falta gent.. que allo si es que xungo xungo...i no un bar de fans del McC.

Anònim ha dit...

Flx!, deixa't d'evolucions unitàries, només fas que canviar la fase i aquí al pla d'Argand estem agafant una mareig que ni que anèssim amb el cotxe oficial de l'Ansar en plena campanya...

Dit d'una altra forma, estàs trencant la dita: Al maig, cada dia un post. Si bé no rima gaire, és més certa que la que diu que hi ha objectes físics que l'únic que poden fer és augmentar el seu diàmetre i disminuïr el seu encèfal a base d'ingesta excessiva de triglicèrids... però-que-raaaro.

No t'enfadis.

PD: per cert, el Guillerms és com una hidden variable.