dimarts, d’octubre 17, 2006

Algunes fotografies

Port de Jaffa


Platja de Tel Aviv


Posta de sol des del port de Tel Aviv

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Bé, ja era hora. ;-)
Au![1], que me'n vaig al basquet, ja escriuré demà al matí, tan bon punt tingui un tallat de la màquina del Setem, nº14 sense sucre davant del nas, mentre repasso els spams del dia (Viagra, sens dubte, i rellotges Rolex de mentida, gran producte, també). D'altra banda, suposo que ja no ho llegiràs fins demà perquè estàs repassant les escritures (el Tipler), davant del mur de les integrals de convolució i permutant les variables canòniques d'un bon àpat o sopar de dimarts d'octubre a Tel Aviv, que encara no crema, on un xino-o-japonés (no recordo) medita i suplica a l'habitació petita del costat per tal que no se'l converteixi en un deixeble del Fèlix, mentre aquí a l'altre banda del mar un ramat de gent espera per veure el House o el fungolt o tiren un missatge en una botella, com els de Police o bé es queden a casa estudiant Lisp i escoltant l'últim primer CD de Queen, que estan d'oferta a l'anyorat fnac, sempre present en les oracions i càlculs, com una exponencial complexa que no decau i oscil·la com els fonons dins el meu crani.

Ale!, ara sí, que faig tard... per variar...

[1] ui, potser no hauria de dir au... ;-)

Anònim ha dit...

Pau, ja et trobava a faltar... Sort que el Fèlix marxa de tant en tant.

Tipler... Ostres... Tipler... Vols dir que pot ser el mateix que el meu? N'hi pot haver més d'un?

Anònim ha dit...

Estimat FdP (fill de puta),

M'alegra que ja estiguis a terra santa i que estiguis fent fotos tant maques (marica).

Ja ens comentaràs l'ambient que hi ha pel carrer, sobretot quan hi hagi novetats poñítico-militars a la zona.

Suposo que aprofitaràs per anar a veure Petra, no? Ha de ser impressionant!!! El penjat de l'Enric ho va anar a veure, no està gaire lluny, pero a Jordània (bé, suposo que ho saps).

Vaig a fer uns segmentations fault abans de dinar, pura distracció!

Un petó i sobre el que diu el Pau... seria bonic una foto teva al mur de les lamentacions amb el Tipler, i després penjar-la a la sala de graus fontseré junt amb el logo de la UB.

Adéu FdP.

Anònim ha dit...

Ei Flx!, em sembla que hauràs de començar a fer-hi alguna cosa, perquè, a part de l'anyorada Cast (faig una mica el pilota perquè ets l'única que em fa el mínim cas que em mereixo :P) i l'Isaac i jo mateix, no hi ha ningú que digui ni piu.

L'any passat era més divertit! Espero que això no sigui pas un reflexe (conservació del moment linial) del teu estat d'ànim, eh?, que amb el blog del Guillem ja en tenim prou per deprimir-nos i haver d'agafar el tram fins a l'fnac perquè ens administrin l'últim segon CD de Queen.

Per la meva part, et diré que, finalment, després d'un mes i mig, els de Personal de la UB han aconseguit encabir el meu nom (s'entén que costi donada la longitud que té) en un imprès institucional adient i que ara els corre pressa que vagi a firmar el contracte, que ja ho diu el nom (contra-acte) és algo que m'ajudarà a baixar un graó més a l'escala social; així doncs, estic més que content, eufòric, i ho cel·lebraré rebootant les X una vegada més!

Ale! A veure si això s'anima, que hi ha molt gandul suelto... eh toniL? ;-)

mendu ha dit...

Té Pau, un post nou, amb lletra, pq hi puguis dir la teva... és casi fet a la teva mida eh! jaja:)

Anònim ha dit...

et matarán o algo