dijous, d’octubre 19, 2006

Iguals a tot arreu

Hola a tots!!

Què tal? Doncs mira, ara m'ha agafat per escriure una mica:) Res, avui ha acabat la meva primera setmana a la uni (sí, avui, no sé si ja ho vaig dir, però aquí el cap de setmana és divendres i dissabte). Primer de tot dir q a la uni molt be, la feina interessant i la gent molt simpàtica! I parlant de la gent... Jeje, l'altre dia em va fer gràcia comprovar la invariança sota translacions de la condició de físic (en altres paraules, que els físics són iguals -de frikis- a tot arreu!). Ho dic pq l'altre dia mentre dinava amb uns tius d'allà (tb estudiants de doctorat) i comentaven les ganes que tenien que arribés el diumenge que ve... pq? doncs pq diumenge que ve comença el curs pels estudiants de carreres (ara sembla la terribes... perquè? doncs... ui, paro!)... i què significa això? Doncs que s'han de tenir els ulls ben oberts per anar a veure les noves incorporacions (aquí diuen que les facultats estrella són filosofia i ciències de la vida on, suposo, hi ha inclos farmacia:p)... sí tu, com a tot arreu, el ratio nois/(nois+noies) entre els físics tendeix greument a 1... bé, què hi farem:p i l'altra cosa que em va fer pensar en què els físics erem iguals a tot arreu era que un dels principals objectius dels estudiants de doctorat és el de trobar congressos (indiferentment interessants) a llocs remots (es parlava de la india, brasil...), si tu! igualets igualets:)

Uff, quines ganes de plantar un punt i a part:)

Doncs res, que no m'enrotllo més per avui, pq ja ha acabat la cua a la cuina i puc anar a fer-me el sopar... mmh!! quina gana!!

Molts records i fins molt aviat!!

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt bé, Flx, així m'agrada, que no estiguis enfadat amb mi, com de costum, i que creguis als de casa. ;-)

Per la meva part, faig partícep a tothom que: JA TINC CONTRACTE, UBééééééééé![1] Bé, més o menys: ara que ja tenen unes sis o set firmes meves sentenciant els meus següents dotze mesos i una copia duplicada d'un parell o tres de números cabalístics rollo dni, ss, etc., només els farà falta dos mesos per donar-me el contracte. Suposo que han de programar un sistema operatiu, quan funcioni, faran uns quants scripts de manteniment i un compilador i després un processador de textos de línia de commandes i un generador de posscript, llavors contractaran un becari (contractar un becari?) perquè ho borri tot i instal·li el windows i després diran que se'n van a fer un café o una orxata amb fartons a la Sirvent de prop del Paral·lel, en acabat aniran al cine a veure un documental feixista sobre les torres bessones i cap a casa, passant abans a fer una copa per Muebles Navarro, i l'endemà, pensaran que potser aquella muntanya de fotocòpies mig plena de pols era per alguna cosa i que l'últim documental de l'Artur Mas tenia un no-se-què d'estrany, llavors, amb presses, faran set contractes retrassats en disset minuts i em trucaran al mòbil dient-me que passi a buscar amb urgència els papers, que no pot ser que siguem tan irresponsables i que aquesta no és forma de treballar.

[1] Ubéééé: típica exclamació de llicenciat.

Anònim ha dit...

Pau, ningú pot amb tu. Jo sóc totalment incapaç de llegir-me un post teu així d'un glop, com tampoc mai he pogut concursar al concurs de cervessa de Sant Albert. (A les gimcanes sí, que el vi i el sexe són una altra cosa) Ja he tornat de la meva primera classe de química. Com sempre, ties que prometen, però clar, me he de fer el dur al principi, ja m'enteneu... que si no es confien i no venen al despatx a veure'ns. Llàstima que aquest quadrimestre no hi ha el mendu per fer de segurata a la porta. Tu, qui ets? Com et dius i quina talla de pits tens? Pots passar...

Anònim ha dit...

què aleix? com va anar la primera classe??

Anònim ha dit...

De moment no gaire bé, hi ha massa nois a la classe. Q penseu? Els hi faig fora?

Anònim ha dit...

Aleix, no pateixis, els nois de classe mai són mai competència pel profe. Deixa'ls anar a classe, home, pobres xicots. A part, algú ha d'acontentar les lletges.

Anònim ha dit...

El teu comentari sona bastant optimista, Cast, però t'asseguro que són ells els que s'emporten les gates a l'aigua... No te n'oblidis de la mala impressió que dóna ser físic. És una informació que no dono mai, però que a classe no puc amagar...

mendu ha dit...

aixo que diu l'aleix d'amagar la condicio de físic es veritat, recordo una nit a copenhague amb l'aleix... jaja!

Anònim ha dit...

Aquella nit ens vam treure un títol nou, eh, Fèlix? jejejejej

Anònim ha dit...

Flx i Aleix, només dic una cosa: cagats! :P

Cast, no siguis tant optimista, que els físics ens emocionem fàcilment, però a l'hora de la veritat, quan dius *rotacional* a classe i et gires, allò sembla la Gran Via d'Abre los Ojos, amb la diferència que si hi hagués quedat algun Noriega despistadillo, es perquè segur que té els ulls tancats i la baba penjant.

Això sí, en el cas de l'Aleix, lo de la baba penjant deu ser l'usual. ;-)

Anònim ha dit...

Nens, hi ha coses que es porten escrites a la pell. Ja podeu anar amagant el títol, ja...

Aleix, mantén-nos informats que ara estic intrigada. A veure si ens dones una bona notícia abans que el Mendu torni. Tu fes-me cas: gasta l'energia explotant l'erotica del poder enlloc de gastar-la amagant el títol !!

Sort !""

Anònim ha dit...

Aleix, fes-li Cast! ;-)