dimarts, d’octubre 24, 2006

Espero que amb això ja m'hagi guanyat el cel!

Doncs sí, el dissabte passat vaig fer la meva primera escapada de Tel Aviv. Vaig apuntar-me a una excursió organitzada d'un dia que fa una de les companyies israelianes d'autobusos. Bé, li vaig dir al Japo si s'hi apuntava i sí, s'hi va apuntar:p L'excursió pintava molt bé: Nazareth, un munt de llocs per allà, el mar de Galilea i el riu Jordà! La pega? Doncs que el bus surtia de l'estació (que no està pas a prop de casa) a les 7.45 del mati!! aixi que a matinar en dissabte, cagumlou! (a mes, dissabte aqui es com diumenge alla!)

I res, que vam començar el tour! Primer vam arribar a Nazareth i el guia (que es deia Charlie i el puta estiueja a St. Feliu de Guixols) ens va portar a una botiga de souvenirs... allo estava ple de cristians!! ecs!! n'hi havia per tot arreu i d'un fanatisme exagerat! la botiga de souvenirs us la podeu imaginar, plena de verges i de clauers del jesus i d'imans del jesus i de detot del jesus i la seva familia...
Bé, per fer-vos-en una idea:p vaja, com un gran mercadona de souvenirs cristians:p

Total, que despres d'estar mitja hora alla (que vaig aprofitar per injectar-me cafeina a la vena) vam anar cap a l'esglesia de l'anunciacio, on un àngel li va dir a la maria que no s'havia engreixat de tant de manjar falafels.

Després d'allà vam anar a Canà, on el Jesus va convertir l'aigua en vi (diu q la formula està més ben guardada que la de la cocacola); vam anar a Dabgha, on va convertir els pans en peixos... ai no! on va multiplicar els pans i els peixos:p


I bé, d'allà cap a no sé quin altre miracle... buff!! ruta biblica total! I a mes el putu Charlie nava a preu fet i es pensava que jo, com q era de Barcelona, em sabia la biblia de memòria! Em pregunta: "bé, tu deus saber quin arbre és aquest" i jo "no", diu "és l'arbre on Zaccaeous (o alguna cosa semblant a aixo) va pujar per avistar Jesus, bla bla bla" i jo "ni idea", i diu "home, es un sicòmor, com el de Jericó"... buff!! quines ganes tenia ja d'anar a veure el mar de Galilea!

I res, despres d'uns quants llocs sagrats i uns altres miracles, ens en vam anar cap al mar de Galilea, però resulta que no hi vam parar, només el veiem des de la finestreta del mimnibus, (in)comodament asseguts... ai senyor!! Però bé, despres ens va portar a dinar a un lloc on segur que tenia comissio. Però vam dinar molt bé i no excessivament car. Un peix de Sant Pere que diuen (dels multiplicats, suposo) que pesquen al llac i era bastant bo:) Va ser molt divertit, pq jo tenia al meu costat al japo, i quan ens van portar els peixos, el meu el van servir mirant cap a l'esquerra i el seu mirant cap a la dreta... el tiu tot preocupat i mirant-s'ho bé... de sobte m'explica que al japo, quan et serveixen el peix, SEMPRE està mirant cap al'esquerra... no em va saber dir perquè però... quines coses! Li vaig oferir el meu plat, però no va fer falta (no és tan friki com això:p)

Bé, i despres de dinar vam anar al riu Jordà al lloc on van batejar... a qui? al jesus, es clar!! qui si no:p i res, un ratet per alla i cap a casa falta gent!

En el fons va estar força be, navem bastant a preu fet i a toc de pitu, però tampoc hi havia massa mes cosa per veure. I tb es una manera de matar un dissabte tonto a Tel Aviv!

34 comentaris:

Anònim ha dit...

Ostres!! Jo em pensava que a Veina passaria això amb Mozart i no, ho fan amb la Sissí !!! Són tan pesats que acabes de la SS fins el cap davamunt !!! Que si la pinta de la SS, que si el gimnàs de la SS, que si el mirall de primera hora del matí de la SS, que l'habitació de la criada número tres de la SS...

Tu, Fes-te molt amic del Japo que estaria bé anar-lo a veure... Si vols t'hi acompanyo...

mendu ha dit...

Cast... pq em fas això? Just enviar-me le post que han vingut un tius de negre amb ulleres fosques i m'han demanat que els acompanyi a una sala fosca sense ventilacio amb un llum de peu enfocant-me directament els ulls i jo, amb les pupiles ben contretes, els he hagut de dir q no sabia res de una tal cast i que això de la SS no tenia res a veure amb el que ells es pensaven i que...

Anònim ha dit...

Per casualitat ara no estaràs llegint l'Antic Testament, oi? En hebreu, per descomptat. Jo et veig fent les teves cosetes al Gènesi imaginan-te una bona Eva...
I no vas nar a on Jesús caminava sobre l'aigua? Era el mar mort això? Saps si ho va fer amb sabates gaire grosses? Pregunta: quina pressió exerceix un massagran d'1.98m sobre un aigua amb concentració NaCl 3M. A quina concentració podria caminar? Li valdria tanta sal per multiplicar peixos o per carregar-se'ls a tot i muntar una empresa de conserves sagrades.

Cast, et faré cas(t) i faré servir l'eròtica del poder, que sona molt bé. Només un petit dubte. Algú sap com es fa servir això? M'imagino que no es tracta de fer com l'Albert Rivera als cartells de les eleccions, oi?

Joan ha dit...

osti osti, que em sembla que t'estan intentant captar en una secta...això no pinta gens bé...aviat començaras a anar casa per casa a vendre llibres sagrats...podríem muntar una empresa, no? jo escric el llibre i tu els distribueixes...no cal que sigui gaire elaborat i serà més curt que la bíblia aquesta...
Crec que t'hauries de fer molt amic del japo, i així anem a menjar sashimi ;)

mendu ha dit...

mmmmh! sashiiiimi...

Anònim ha dit...

no hi ha res més trist que fer-se un curriculum normalitzat del ministeri. què poca cosa que sóm! ja ho deia el Carl Sagan, ja. un punto azul pálido...

com els deia al Guille i al Marc i al toniL, és que els autors existencialistes no m'agraden. puc llegir-los, però penso, bé, tu tens aquests problemes, però jo no. i llavors em poso a pensar sobre si no hi havia res més a fer a la vida que llegir-se aquell llibre... total, que em vaig comprar un llibre de frases del Mark Twain (que no es deia així, em sembla). n'hi ha una que diu:

Porquè ens posem contents en un naixemen i ens posem tristos en un enterrament?
Perquè no sóm la persona afectada.

i ja que has dit sashimi, potser ens n'anirem al quiquchan, si el Guille i el Marc troben la manera de baixar, clar... ;-)

Anònim ha dit...

Pau, la cita del Twain no haria de ser al revés? Posar-se trist al naixement, etc? Dic jo.

Anònim ha dit...

llamp de llamps. El Charlie aquest, Jueu segur que no era per que tinc entès que tenen expressament prohibit manipular aparells el dia del sabat. Ara llegint... a mi em feia que Canaan esta al Sud del Liban, on malauradament, en el darrer peregrinatge isrealià un coet va enfonsar una casa amb 50 nanus dintre... que ho apuntin al llibre sagrat tb. Vas anar al Sud del liban? Aquest Charlie deu estar molt ben conectat.

Al pau ni ptu caso, tu! Que l'altre dia al tram va veure uns (o o) molt grans i no li arriba gens de sang al cervell. Si per cas després baixem al Hall aviam si ens en donen (de sang)...

salam alekum

PD. Les txilabes també porten escot?

Anònim ha dit...

et mataran o algo!!!

Anònim ha dit...

Aleix: no, no, la cita està bé. És la segona línia de la cita la que reflexa el pensament de Twain. Entre ell i el Ferreres de El Periodico, de tant en tant em fan pensar que la humanitat encara pot fer alguna cosa bona abans que el sol augmenti de tamany quan es trenqui l'equilibri entre la pressió de radiació i la tendència de la massa a fer una pila del greix gegant.

Sobre les acusacions inadmissibles del Guillerm respecte a la meva TRAMpera, no parlaré si no és en presència del meu advocat, que aprofito per dir que m'agradaria que fos el Lawrence Lessig (o l'Eduardo Mendoza, va). També poso com a excusa que, encara que us sembli increible a alguns, ara és l'Antonio el boig qui posa l'AC a nivells irracionals com $\sqrt{2}$ i que si venen els de Greenpeace, me'n desentenc tot rentant-me les mans, que porto plenes de guix perquè encara no m'he comprat un llàpis d'aquells de profe.

A part d'això, aprofito el Blog del Massagran, que tothom aprofita per fer de tot, per fer propaganda de la festa del firefox [1](i això que ningú em paga res!). Sembla que el Guillerm d'Ullastrell i jo mateix tenim intenció d'anar-hi i, com se sap, l'intenció és el que compta: demà ens quedarem davant la tele esperant que la ronda d'anuncis amb pel·lícula que ha començat a dos quarts de quatre acabi d'una vegada, desitjant que en facin una del Bud Spencer o del Charles Bronson. Això sí, encara no tenim apunt El meu avi versió firefox [2].

[1] http://festa.firefox.cat/
[2] això de la cançó de El meu avi ha sigut motiu suficient perquè un amic que m'hi volia acompanyar es negués rotundament a fer-ho, però crec que per conservació d'algun nombre quàntic, això mateix ha reafirmat la intenció meva i del guillerm.

Anònim ha dit...

Bé, Pau, la lectura "al revés" era la meva, i potser era més optimista, però tot i així accept el significat literal. Llàstima que si al nadó li dius que li acompanyes en el sentiment no et pugui respondre, bé, potser et plora. I al mort... com podria felicitar-lo?
O sigui que portes un problema d'excitació visual al tram? Això és lo que vol dir veritablemente allò de tarifa integrada. El que passa és que amb una T-10 no pots passar d'una zona i per arribar on un vol caldrien... quantes zones hi ha entre unes mans de físic i uns pits de química? Un altre millenium problem, mira tu. On et va la sang realment, Pau? Digues la veritat. Te la deixes a l'aula on fas de professor sense porta-guix de professor? Podríem parlar molt sobre quins són els avantatges i desavantatges d'anar per la vida amb un porta-guix...

Anònim ha dit...

no ho crec. ni que em matin ni que el guix sigui l'excusa per no tacar les samarretes massa ajustades de les alumnes del Pau. En fi, com a molt txaparan aquest blog sediciós i infecte. A grans mals, remeis casolans. Dels que s'empassen amb els llums tancats cantant la marsellesa :O

cuida't nanu

Anònim ha dit...

Jeje. El Mark, ara el podem tutejar o felicitar-lo, en té una altra que diu:
Si reculls un gos famèlic i el fas ser pròsper, no et mossegarà. Aquesta és la principal diferència entre el gos i l'home. Hem de donar gràcies a la providència que no en fes cap sobre porta-guixos! A mi me'n ve alguna al cap, però haurà de ser en castellà: Para protegerse de los polvos no deseados, conviene llevar un porta-guixos encima. La interpretació la deixo a les vostres mans, que espero que estiguin lliures de culpa. No diré lo de que tireu la primera pedra perquè el meu pare sempre diu que si algún cop algú ho diu, que ell serà el primer en agafar una làpida i la llençarà, gustós, contra l'atrevit en qüestió. La frase, no tinc constància d'haver la dit mai. Clar que hi ha parcel·les de la meva memòria a les que em costa més accedir des d'un dia que no sé ben bè que va passar. Recordo que parlava amb el meu pare...

Anònim ha dit...

ei mendu! jo crec que per guanyar-te el cel encara et falta llegir un manual que m'acabo de comprar que es diu "L'Arqueologia i la Bíblia", je, je,records d'una arqueòloga de Barcelona a qui li fas molta enveja...

mendu ha dit...

collons esther! ets mes friki encara q els meus amic q van anar a la festa del firefox!! deu n'hi do tu! jeje:p

la setmana que ve m'en vaig a jerusalem amb la marta! ja us explicare que tal;)

Anònim ha dit...

això és un atac directe!

Anònim ha dit...

Fèlix, conec l'Ester de molts anys i he conegut el friquisme tipus "festa del firefox" molt d'aprop i ... no es poden comparar.

Els teus amics són frikis de collons. (I de guix).

Anònim ha dit...

això és un atac directe!

Anònim ha dit...

bé, com que m'espero respostes, ho solucionaré tot d'una:

for _ in rang(1000):
print "això és un atac directe!"

;-)

Anònim ha dit...

Ostia! Hola Mendu, perdona per la manca de comunicacio, es que no vaig molt sobrat de temps, veig que vas fent amics alla on vas. Jo m'uneixo al corrent "els teus amics son uns frikis de collons". No se d'on els has tret...
Per cert, digues als teus amics d'alla que la setmana vinent vaig a un concert pro-Palestina :p

Anònim ha dit...

Jo diria encara més:

això és un atac directe! (p=0.0)
això és un ataC dIrecte! (p=0.1)
això éS un aTAc dIrecte! (p=0.2)
això és UN atAc Directe! (p=0.3)
això És un AtAc DiRECtE! (p=0.4)
aIxÒ éS un Atac dirECtE! (p=0.5)
aIxò éS un AtAC dIRECTE! (p=0.6)
aIxÒ ÉS uN AtAc DIRECTE! (p=0.7)
aIXÒ éS UN ATAC DIrEcTE! (p=0.8)
AIXÒ ÉS UN ATaC DIRECTE! (p=0.9)
AIXÒ ÉS UN ATAC DIRECTE! (p=1.0)

Anònim ha dit...

Està clar que el meu índex de frikisme ha disminuit de forma relativa a conseqüència d'una pujada del nivell de Fermi.

Anònim ha dit...

Hola Felix!! ja veig que no perds pas el temps,... be encara no havia dit res perquè no estava al cas.. ja veig que les converses estan força animades i com diu algú amb un nivell de frikisme molt alt.
Be doncs que vagi be... i perque no siga menys, nomes dir-te: namárie aiya Eärendil elenion ankalima!

Anònim ha dit...

Pau, algo em diu que no t'agrada estar per sota de E_F \ldots
T'envio un parell de fotons pq facis la transició.
$for ((i=0;i<2;i++)) do sendmail pau@ffn > photon done
echo -e ":P"

De totes formes ja sabeu que tots estem sota E_F on F=Feli i E_F=198cm

echo -e "Això és un atac directe!"

Anònim ha dit...

Hòstia Aleix!, no em facis això abans d'anar a classe... ara estic excitat!

Anònim ha dit...

No oblidis el porta-guixos, doncs.

Anònim ha dit...

Ara m'ha sortit una pregunta metafísica, és a dir, més ennlà de la física...
Com es diu porta-guixos en hebreu? I pels que heu rebut el meu landau: com es diu en rus?

Anònim ha dit...

Perdoneu. Això no és un atac directe.

Nens, com porteu el tema alumnas/portaGuixos?

Fèlix, tu no vas dir que sorties de farra un dia d'aquests? Com és una farra telavivenca?

Anònim ha dit...

Jo cada vegada tinc més gent a classe, i de moment hi ha dues o tres que 10nidó... Ara bé, mai he fet servir portaguixos.

Anònim ha dit...

Fas bé. Es comença portant portaguixos i s'acaba votant el Mas!

Anònim ha dit...

O pitjor: t'acabes afaitant a un cartell electoral pensant que els teus votants pensen que no ets humà i que tot i tenir raó has de fer veure que sí que ho ets. Jo sóc més d'aquest que surt en boles directament i que en comptes de portaguixos es tapa les seves cosetes amb la mà. Deu tenir el guix ben gros, doncs a mi amb una mà ja en tindria bastant i podria aprofitar l'altra per fer un portaguix amb el deu dit central i dir-li al del taladro que també olora tomàquets que aquests no són catalans i que el seu company del bigoti tampoc ho és. Tampoc ho deu ser la laca del Mas i tampoc la nocilla. En fi... Mendu, fes un altre post ja. que t'estem animant el cotarro mentre tu et passes el dia pregant. A més, em fa mal el dit quan he d'anar tan abaix en aquesta pàgina. Va, explica't algo, home!
P.D. Pau, veig que t'has rajat amb l'excitació del matí...

Anònim ha dit...

No, no és que hagi decaigut, encara. Estic trist perquè m'ha petat el disc del cluster que estava emplenant de zeros i uns per després interpretar-los (és a dir: la meva feina). He decidit montar un PC nou que va arribar-me de pricoinsa i, Sorpresa!, no li va el CDROM i no puc bootar.

Seria el colmo que no pogués votar! (dolent, molt dolent)

Cast!, el dia de reflexió no es pot dir que no s'ha de votar al Mas. Encara que no se l'hagi de votar al Mas, dona! A ningú amb dos dits de seny se li acudiria dir que no es voti al Mas en una jornada de reflexió![1] Per cert, que avui als alumnes, com que no paraven de rumorejar viltats, els he dit, Deu n'hi do el que xerreu, per ser el dia de reflexió, i llavors he començat dale que te pego amb el porta-guixos.

Subscric l'opinió de l'Aleix de que facis el teu blog més blog, això sembla un flamewar entre l'Aleix, la Cast i un servidor (de tpc/ip).

Ale!, a menjar castanyes i boniatos, que amb el fred que fa!...

I ara em podria despedir amb un: mañana Mas, però preferiria que això no passés mai.

[1] espero que aquest blog no sigui investigat per les autoritats que han de posar a prova la llei electoral, sinó quan demà ningú vagi a votar al Mas, encara ens en donaran la culpa.

Anònim ha dit...

rellamp! Ara t'escric des del firefox recient instal.lat. kin luju! Adscric un sol comentari del Ppau. Il·lumina'ns amb alguna novetat sórdida. Més que res per passar full... i tot oblidat. oi?

Com en John Boone dirà en un futur no tant llunyà: Fem del mart una nova llart.

petooons

Anònim ha dit...

Ei, frikis, vosaltres que sou tan macus, intel·ligents, interessants, que teniu uns guixos i/o porta guixos tan útils... em podrieu ajudar amb un error del firefox? és que resulta que si no em funciona el firefox he d'arrencar amb Windows (perquè jo necessito estar conectada mentre treballo) i ara ja em feia gràcia ser una mica friki i treballar amb linux a casa...

(li foto una mica de morro, oi però és que ... )